Αναστασία Τουρούτογλου

Από τα συγκροτήματα που χαρακτήρισαν τα '00s και χόρεψαν αμέτρητους fans της εναλλακτικής μουσικής σε όλα τα μήκη και τα πλάτη του πλανήτη, οι LCD Soundsystem του James Murphy  παραμένουν πολύ αγαπητοί στο κοινό.

Έτσι, είναι μεγάλη η ανυπομονησία για το πότε ακριβώς θα παραδώσουν καινούριο υλικό, αφού έχουν ουσιαστικά να φανούν από το This Is Happening του 2010 (Η.Π.Α. #10, Βρετανία #7), με μόνη εξαίρεση το single "Christmas Will Break Your Heart" που έβγαλαν για τα Χριστούγεννα του 2015.

Απαντώντας δημόσια στον fan τους Paul Kaczorowski που αναρωτήθηκε πότε θα βγει πια το νέο άλμπουμ, ο James Murphy απάντησε -μέσω του επίσημου προφίλ των LCD Soundsystem στα social media- ότι θα βγει μέσα στο 2017. Για την ακρίβεια, είπε ότι ακόμα το δουλεύουν, μα θα είναι έτοιμο σύντομα, υπονοώντας ότι τον έχει καθυστερήσει κάποιο κρυολόγημα, επηρεάζοντας τη φωνή του.

Το πιστοποιεί άλλωστε και η Wikipedia, που έχει το 2017 ως ημερομηνία κυκλοφορίας του άτιτλου ακόμα δίσκου, ο οποίος θα κυκλοφορήσει από τη DFA σε παγκόσμια διανομή από την Columbia. 

{youtube}Cj8JrQ9w5jY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured