Αναστασία Τουρούτογλου

Άγνωστος μάλλον στα νεότερα αυτιά, ο Richard Marx απόλαυσε μεγάλη επιτυχία εκεί στο γύρισμα των 1980s προς τα 1990s, πουλώντας 30.000.000 δίσκους και αλώνοντας τα παγκόσμια ραδιόφωνα (μεταξύ τους βεβαίως και το ελληνικό) με τη μελό μπαλάντα "Hazard" (H.Π.Α. #9, Βρετανία #3, Αυστραλία #1, Γαλλία #5, Ιαπωνία #67) και τον έξυπνο τρόπο με τον οποίον άφηνε αναπάντητο το ερώτημα για το αν ο πρωταγωνιστής σκότωσε ή όχι τη Mary.

Έκτοτε, τουλάχιστον εδώ στα μέρη μας, τον χάσαμε τον Αμερικανό μπαλανταδόρο, ο οποίος πάντως μια χαρά τη συνεχίζει την καριέρα του, αφού ως τελευταίος του δίσκος καταγράφεται το Beautiful Goodbye του 2014, το οποίο και κατάφερε να μπει μετά από καιρό στο εθνικό top-40 των Η.Π.Α. (#39). Οι επιτυχίες, κατά τα λοιπά, έχουν στερέψει από το 1998 και μετά, όταν βρέθηκε για τελευταία φορά στα charts (#45) τραγουδώντας ντουέτο με τη Donna Lewis το "At The Beginning", στο soundtrack της ταινίας κινουμένων σχεδίων Anastasia.

Με το τραγούδι λοιπόν ίσως να μην το πολυείχε, αφού δύσκολα βρίσκεις κάτι της προκοπής στον κατάλογό του, πάντως εν ώρα κρίσης είναι ο άνθρωπός σου.

Το απέδειξε πρόσφατα, όταν κατά τη διάρκεια πτήσης από το Ανόι του Βιετνάμ στη Σεούλ της Νότιας Κορέας (όπου επέβαινε με τη σύζυγό του, την πάλαι ποτέ παρουσιάστρια του MTV Daisy Fuentes) ένας επιβάτης εκδήλωσε ανεξήγητη βίαιη συμπεριφορά, χτυπώντας άλλους συνεπιβάτες. Ο 53χρονος τραγουδοποιός όχι μόνο διατήρησε την ψυχραιμία του, μα αποδείχθηκε και καταλυτικός στο να περιοριστεί ο προβληματικός επιβάτης και να δεθεί, ώστε να παραδοθεί στη νοτιοκορεάτικη αστυνομία κατά την αποβίβαση.

Η σύζυγος και πολλοί ακόμα επιβάτες που τον αναγνώρισαν τράβηξαν μάλιστα και κάμποσες φωτογραφίες, που στη συνέχεια διοχετεύτηκαν στο Twitter και μετέδωσαν έτσι την είδηση. Ο ίδιος μάλιστα ο Marx χαρακτήρισε (κι αυτός μέσω Twitter) το προσωπικό της αεροπορικής εταιρείας «ελλιπώς προετοιμασμένο» για την αντιμετώπιση ενός τέτοιου κρούσματος, δικαιολογώντας έτσι την απόφασή του να αναλάβει δράση.

{youtube}gdmHHoI9beM{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured