Αναστασία Τουρούτογλου

Ένα νέο τραγούδι ονόματι "Able" έριξε στη δημοσιότητα ο Pharrell Williams, το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Και αυτό, όπως και μερικά άλλα πρόσφατα κομμάτια, προέρχεται από το soundtrack του βιογραφικού δράματος του Theodore Melfi Hidden Figures, το οποίο πραγματεύεται την αληθινή ιστορία της Katherine Johnson -της Αφροαμερικανίδας αστροφυσικού και μαθηματικού που υπήρξε καθοριστική για τις μεγάλες εποποιίες της NASA στον 20ό αιώνα, συμπεριλαμβανομένης της πτήσης προς το Φεγγάρι (ζει ακόμα, αισίως στα 98 φέτος).

Ο Pharrell είναι μάλιστα και συμπαραγωγός της ταινίας, και πολλοί θεωρούν ότι είναι ένα από τα φαβορί των επόμενων Όσκαρ (για τραγούδι, ίσως και για πρωτότυπο soundtrack), καθώς και η ίδια η ταινία προαλείφεται να πάει καλά -κάτι σαν απάντηση του Χόλυγουντ στις περσινές κατηγορίες για αποκλεισμό Αφροαμερικανών.

Μην απορήσετε λοιπόν αν δείτε το αγαλματίδιο του Α΄Γυναικείου Ρόλου να καταλήγει στην Taraji P. Henson (ήδη υποψήφια για Όσκαρ το 2008, για το The Curious Case of Benjamin Button), η οποία και ενσαρκώνει την Katherine Johnson. Θα παίζουν επίσης ο γνωστός μας από το Big Bang Theory Jim Parsons, αλλά και ο Kevin Costner.

Παράλληλα, ο Pharrell Williams ανακοίνωσε ότι δουλεύει και πάνω σε ένα καινούριο άλμπουμ με τους N.E.R.D. Αυτό κι αν θα το περιμένουμε με ανυπομονησία.

{youtube}dpr9WdqoNh0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured