Αναστασία Τουρούτογλου

Ήταν λίγο μόλις αφού είχε βγει το θρυλικό πια ντεμπούτο τους Definitely Maybe, κατακτώντας το βρετανικό νούμερο 1 και γενόμενο το γρηγορότερα πουλημένο άλμπουμ στην ως τότε μουσική ιστορία του Νησιού. Προσπαθώντας να εκμεταλλευτούν το γκελ που φαίνονταν να κάνουν στην αμερικανική αγορά (όπου το ντεμπούτο είχε βρεθεί στο #58), οι Oasis έπαιξαν στο γνωστό Whisky-A-Go-Go club του Λος Άντζελες (Σεπτέμβριος 1994).

Η συναυλία ήταν μια απίστευτη καταστροφή και μετά το πέρας μίας ακόμα live υποχρέωσης στο Σαν Φρανσίσκο ο Noel χάθηκε για μερικές μέρες από το προσκήνιο, με τις φήμες να οργιάζουν ότι οι Oasis θα αποτελούσαν σύντομα παρελθόν. Αργότερα μάθαμε ότι είχε βρει καταφύγιο σε μια fan που τον βρήκε backstage, η οποία τον κάλμαρε αρκετά ώστε να ξαναγυρίσει -και τα υπόλοιπα τα ξέρουμε πια καλά.

Στο ντοκιμαντέρ Supersonic που βγήκε πρόσφατα στους κινηματογράφους, ο Noel δήλωσε πως δεν θυμόταν ούτε το όνομά της, ούτε το πρόσωπό της. Το μόνο σίγουρο, ότι της χρώσταγε μια καθοριστική στιγμή, πράγμα που της ανταπόδωσε γράφοντας για χάρη τους ένα από τα πιο γνωστά τους b-sides, το "Talk Tonight" (μπήκε στο single Some Might Say το 1995).

Το κορίτσι αυτό αποκαλύπτεται λοιπόν τώρα ότι ήταν η Melissa Lim, η οποία βγήκε και είπε την ιστορία της στην εφημερίδα San Francisco Chronicle. Βρήκε όντως τον Noel backstage ενώ έφευγε, τον ρώτησε πού ήταν το afterparty και εκείνος της απάντησε «ποιο πάρτυ;», ρωτώντας τη αν ήθελε να αράξουν κάπου μαζί. «Ήταν πολύ αναστατωμένος», θυμάται η Lim, «τον φιλοξένησα στο διαμέρισμά μου, του έβαλα κάτι να φάει και τον ηρέμησα. Ήθελε να διαλύσει τους Oasis».

Όσο για το ότι ο Noel δεν τη θυμάται; Δεν φάνηκε να της αρέσει, λέγοντας ότι ο Keith Richards θυμάται τον γαλατά του απ' όταν ήταν 8 χρονών: «Δεν ξέρω τι τρέχει με τον Noel», δήλωσε.

{youtube}Ycaocta_OCw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured