Το ποσό των 50.000 ευρώ ζητά από τον Άδωνι Γεωργιάδη ο Σπύρος Γραμμένος για «συκοφαντική δυσφήμιση, βάναυση διαδικτυακή επίθεση και ηθική βλάβη». Ο λαλίστατος αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας είχε μπερδέψει τον τραγουδιστή με τον γνωστό blogger Πιτσιρίκο.

Όπως υποστηρίζει στην αγωγή του: «Με αυτήν του την ανάρτηση (ο κ. Γεωργιάδης), απευθυνόμενος αρχικά σε 146.000 διαδικτυακούς συνομιλητές του ακολούθους (followers) και αναρτώντας την φωτογραφία μου ότι δήθεν εγώ είμαι ο @pitsirikos, με στοχοποίησε κατατάσσοντας με στην κατηγορία των ανθρώπων με μίσος πέραν πάσης λογικής». Όπως επίσης υποστηρίζει, δέχθηκε υβριστικά σχόλια και απειλές και ζητά, για την ηθική βλάβη που υπέστη, χρηματική αποζημίωση 50.000 ευρώ.

Στην αγωγή αναφέρει ότι, «ακολούθησαν αμέτρητα σχόλια με πρωτοφανείς ύβρεις και απειλές κατά του προσώπου μου όπως "ψόφος και να ουρώ στον τάφο σου αριστερό σκουπίδι", "αυτό το σκουπίδι είναι ο πιτσιρίκος, ξέρετε τι να κάνετε όταν τον συναντήσετε", "σε ψάχνουν οι ψυχές των τριών νεκρών της Marfin", "από τη φάτσα σε έκοψα, άμα σε πετύχω θα σου στείλω καμία ψιλή έτσι για το καλό" και άλλες».

Διαβάστε τη συνέντευξη που είχε δώσει ο Σπύρος Γραμμένος στον Μιχάλη Τσαντίλα, πριν περίπου 6 μήνες:
«Σπύρος Γραμμένος: Το ότι προσδοκώ έναν καλύτερο κόσμο, δεν με καθιστά παγκόσμιο πολιτικό αναλυτή...»

{youtube}4r-lHYlL-ts{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured