Αναστασία Τουρούτογλου

Τη χριστουγεννιάτικη αγορά στοχεύουν και φέτος οι Killers, θέλοντας ίσως να δώσουν κάτι-σαν-παρών για να διασκεδαστούν οι εντυπώσεις των 4 χρόνων απουσίας τους από τη δισκογραφία (τελευταία δουλειά ήταν το Battle Born, το 2012).

Ως γνωστόν, έχουν βγάλει και στο παρελθόν χριστουγεννιάτικα singles, με τελευταίο χρονικά το "Dirt Sledding" του 2014, για το οποίο συνεργάστηκαν με τον ηθοποιό Richard Dreyfuss και τον τραγουδοποιό/ηθοποιό/promoter Ryan Pardey -παρά ταύτα, το single δεν είχε την παραμικρή τύχη στα charts Αμερικής και Βρετανίας.

Φέτος λοιπόν σχεδιάζουν μια συλλογή στην οποία θα μαζεύονται όλα τους τα χριστουγεννιάτικα, με εξτρά «τυράκι» μια διασκευή στο υπερ-κλασικό "I'll Be Home For Christmas", σύνθεση του Walter Kent σε στίχους Kim Gannon, που χάρισε στον Bing Crosby και την ορχήστρα του John Scott Trotter μια διαχρονική επιτυχία.

Το άλμπουμ θα λέγεται Don't Waste Your Wishes, θα κυκλοφορήσει στις 9 Δεκεμβρίου και όλα του τα έσοδα θα πάνε στο RED -τον οργανισμό που έχει φτιάξει ο Bono για να ενισχύσει τον αγώνα κατά του AIDS στην Αφρική.

{youtube}938GYJjxBeU{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured