Αναστασία Τουρούτογλου

Μία από τις πλέον αγαπημένες μπάντες του εγχώριου κοινού, με πολλές επιτυχημένες συναυλίες στην Ελλάδα, είναι και πάλι εδώ.

Ο λόγος για τους Cinematic Orchestra, το βρετανικό nu jazz σχήμα του Jason Swinscoe, που αν και συναυλιακά ενεργό (θυμηθείτε όσα έγραψαν οι Στέργιος Κοράνας & Ανδρέας Κύρκος για το προπέρσινο πέρασμά τους από Θεσσαλονίκη και Αθήνα αντίστοιχα, με ένα κλικ εδώ), έχει να φανεί στη δισκογραφία από το 2009 και το soundtrack του ντοκιμαντέρ The Crimson Wing: Mystery Of The Flamingos.

Πλέον όμως, το γκρουπ φαίνεται να βρίσκεται στην τελική ευθεία για μια καινούρια δουλειά. Και ως προάγγελό της δημοσιεύει ένα νέο κομμάτι, ονόματι "To Believe", το οποίο και μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω.

Φωνητικά κάνει σε αυτό ο Moses Sumney, Αμερικανός τραγουδιστής για τον οποίον έχουν εκφραστεί θετικά τα τελευταία χρόνια καλλιτέχνες σαν τους Beck, Sufjan Stevens και James Blake.

Πληροφορίες κάνουν λόγο και για επικείμενη ευρωπαϊκή περιοδεία, ακόμα όμως δεν είναι όλες οι ημερομηνίες επίσημες, οπότε αγνοούμε αν θα τους ξαναδούμε και στην Ελλάδα.

{youtube}a7v29oOq6hk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured