Αναστασία Τουρούτογλου

Κυκλοφορεί εδώ και κάποιες μέρες από την Island το 14ο άλμπουμ των Bon Jovi This House Is Not For Sale, που έχει έρθει και στα ελληνικά δισκοπωλεία μέσω Universal.

Περισσότερο από τη μουσική του, όμως, ο δίσκος συζητιέται στα social media (ακόμα και από μη fans) για το εξώφυλλό του: μια εντυπωσιακή, ασπρόμαυρη φωτογραφία του Jerry Uelsmann από ένα ιστορικό σπίτι που στέκεται επάνω σε πραγματικά πολύ βαθιές ρίζες.

«Αυτή η εικόνα είπε την ιστορία μας», σχολίασε ο Jon Bon Jovi για την επιλογή, ανακοινώνοντας παράλληλα ότι η τουρνέ υποστήριξης του καινούριου άλμπουμ θα ξεκινήσει τον Φεβρουάριο του 2017. Μάλιστα, το άλμπουμ θα έρχεται με το ταχυδρομείο εντελώς δωρεάν σε όποιον αγοράζει εισιτήριο για κάποιο σόου -σε μια κίνηση που συζητιέται πολύ στην Αμερική, ως ξεκάθαρη σημειολογική δήλωση (και μάλιστα από μεγάλο όνομα) πως οι συναυλίες είναι πλέον η πρώτη προτεραιότητα για τους καλλιτέχνες του μουσικού στερεώματος.

Κι αυτό, σημειώστε, με δεδομένο ότι το άλμπουμ έχει ανοίξει πολύ καλά, εμπορικά μιλώντας, κατακτώντας το νούμερο 1 της Αμερικής και φτάνοντας ως το #5 των βρετανικών charts. Έστω και αν σε επίπεδο singles δεν έχει κάνει τίποτα: το "This House Is Not For Sale" -το βιντεοκλίπ του οποίου και μπορείτε να δείτε στον παρακάτω σύνδεσμο- έκανε μια τρύπα στο νερό στις Η.Π.Α., ενώ στη Βρετανία έμεινε βουλιαγμένο στο απογοητευτικό #130.

{youtube}_Ri2KEiXlNk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured