Αναστασία Τουρούτογλου

Ιδιαίτερα δραστήριος είναι τελευταία ο King Dude, ο οποίος πέρασε ξανά από Ελλάδα πρόσφατα -όπου και φαίνεται να έχει χτίσει μια σταθερή fanbase.

Ελέω Helloween, TJ Cowgill έβγαλε στη Dais -σε μόλις 500 βινυλιακά αντίτυπα, 100 από τα οποία λευκά- ένα split single με τους Drab Majesty, ονόματι Who Taught You How To Love.

Αλλά το πραγματικό δώρο προς τους οπαδούς ήταν το ολοκαίνουριο άλμπουμ με τα 11 νέα κομμάτια και τον απλό (μα πάντα ιντριγκαδόρικο) τίτλο Sex -όπου και περιλαμβάνεται και το βασικό track της συνεργασίας με τους Drab Majesty, για όσους δεν ενδιαφέρονται για το split single.

Το Sex είναι διαθέσιμο και ψηφιακά, βγήκε όμως και σε περιορισμένα αντίτυπα βινυλίου, 1000 συνολικά: στη gatefold μάλιστα εκδοχή, υπάρχει και πόστερ. Από αυτά, 250 κυκλοφόρησαν σε μαύρο χρώμα, 250 σε κόκκινο (του αίματος, τονίζεται), 250 σε λευκό και άλλα 200 σε «μαρμάρινο» άσπρο/μαύρο.

Κι εδώ που τα λέμε, σε βινύλιο αξίζει να έχει κανείς αυτό το υποβλητικό εξώφυλλο, όπου το σεξ της υπόθεσης μπλέκεται σε σίγουρα περίεργες διαδρομές έτσι όπως σχετίζεται με τον χριστιανικό σταυρό και την απροσδιόριστη αυτή μαυροντυμένη φιγούρα...

{youtube}a5xhaLa2Tls{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured