Αναστασία Τουρούτογλου

Λίγες μόλις μέρες πριν τις πολύκροτες Προεδρικές Εκλογές που θα σημάνουν το τέλος της θητείας του, ο Μπαράκ Ομπάμα επιβεβαίωσε τη φήμη του πιο μουσικόφιλου Προέδρου των Η.Π.Α. μέχρι σήμερα, λέγοντας ότι οι αγαπημένοι του ράπερς αυτή τη στιγμή είναι ο Kendrick Lamar και ο Chance The Rapper.

Φαίνεται όμως ότι ο Πλανητάρχης δεν αρέσκεται μόνο στο χιπ χοπ, αλλά έχει και ροκ αγάπες. Ήταν λοιπόν στο Ορλάντο της Φλόριντα πρόσφατα, σε μια καμπάνια των Δημοκρατικών για την ενίσχυση της υποψηφιότητας της Χίλαρυ Κλίντον για τον Λευκό Οίκο, η οποία λένε πως ανησυχεί περισσότερο από όσο φαίνεται για τον Ντόναλντ Τραμπ.

Από το Ορλάντο την ίδια στιγμή, έτυχε να περνάνε και οι Aerosmith, οι οποίοι κάπου συνέπεσαν με τον Ομπάμα. Φίλος καθώς φαίνεται της μουσικής τους, εκείνος κάλεσε τον Steven Tyler να πάνε μια βόλτα πάνω από τη Φλόριντα με το Προεδρικό Αεροσκάφος (το περίφημο από τις ταινίες Air Force One), έτσι για να κουβεντιάσουν λίγο. Χωρίς ωστόσο συνοδεία ρεπόρτερς, οπότε δεν θα μάθουμε εύκολα τι είπαν και αν στον Πρόεδρο Ομπάμα αρέσει τελικά (και) το "Cryin".

{youtube}qfNmyxV2Ncw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured