Αναστασία Τουρούτογλου

«Κοιτάζω στον καθρέφτη αυτή τη γριά γυναίκα που με κοιτά και δεν έχω ιδέα πως έφτασε ως εδώ», δήλωσε πρόσφατα η Cher σε συνέντευξή της, μιλώντας ανοιχτά για τη δυσκολία την οποία έχει στην αποδοχή του γεγονότος ότι ο χρόνος περνά και τα πράγματα αλλάζουν.

Τι να πουν κι άλλες/οι, βέβαια... Η Cher, τουλάχιστον, παραμένει αειθαλής και λαμπερή ως και τα 70 και έχει και την εξτρά τύχη να την ακολουθεί πιστά το κοινό, τόσο οι παλιοί, όσο όμως και πλήθος νεαρών fans. Η επιτυχία της διαμέσω των δεκαετιών, άλλωστε, είναι αναμφισβήτητη: είχε την πρώτη της επιτυχία το 1965 και ευτύχησε να δει το άλμπουμ του 2013 Closer To The Truth (βλέπε την κριτική του αρχισυντάκτη μας Χάρη Συμβουλίδη, εδώ) να φτάνει στο #3 των Η.Π.Α. και στο #4 της Βρετανίας.

Ένα από τα τραγούδια του Closer To The Truth, το "I Walk Alone", ήταν γραμμένο για χάρη της από την Pink και κυκλοφόρησε μάλιστα και σε single τον Απρίλιο, σε ένα 6λεπτο Ferosh remix με την υπογραφή της Tracy Young. Υπήρχε ωστόσο και μια αδημοσίευτη ακουστική εκδοχή του κομματιού -την οποία μπορείτε να ακούσετε στον σύνδεσμο παρακάτω- που λανσάρεται τώρα ψηφιακά, για να ενισχύσει το promo γύρω από το (διπλό) DVD The Whole Story.

Το τελευταίο συγκεντρώνει 36 βιντεοκλίπ από ένα φάσμα 50 χρόνων καριέρας, όλα αποκαταστημένα σε όσον το δυνατόν καλύτερες κόπιες γίνεται. Ανάμεσά τους υπάρχουν και αρκετά σπάνια πράγματα, όπως λήψεις από το τηλεοπτικό σόου The Cher Show (1975-1976) και τη σπέσιαλ τηλεοπτική ταινία του 1979 Cher... And Other Fantasies, ενώ για τους die-hard fans υπάρχει και σπέσιαλ έκδοση με bonus CD, όπου βρίσκονται τα 13 καλύτερα remixes σε κομμάτια της Θεάς της Ποπ.

{youtube}SKa8uj-qVgE{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured