Αναστασία Τουρούτογλου

Ενώ στα αμερικάνικα charts είχαμε ντέρμπι μεταξύ Bon Iver και Solange, όπως μπορείτε να δείτε στο σημερινό νέο παραδίπλα, στη Βρετανία έγινε η έκπληξη.

Εδώ η Solange δεν φτούρησε ιδιαίτερα, αν και έφτασε στο #17, που σημαίνει ότι πλέον είναι και αναγνωρίσιμη πέρα από τον Ατλαντικό (όπως τον αντικρίζει εκείνη), αν σκεφτεί κανείς ότι το αμέσως προηγούμενο άλμπουμ της Sol-Angel And The Hadley St Dreams του 2008 είχε «σκοράρει» μόλις ένα #180.

Ο Bon Iver, αντιθέτως, πήγαινε σφαίρα για το νούμερο 1, καθηλώθηκε όμως κι εδώ στο #2 τελικά, από την επιστροφή-έκπληξη του Craig David με το Following My Intuition.

Ο 35χρονος (σήμερα) R'n'B καλλιτέχνης από το Σαουθάμπτον υπήρξε ένα από τα μεγάλα ονόματα των '00s, όταν και ποιος δεν είχε λιώσει στο παίξιμο την τεράστια παγκόσμια επιτυχία του "Walking Away" (Βρετανία #3, Η.Π.Α. #44). Τελευταίο μεγάλο του χιτάκι, όμως, ήταν πριν 9 χρόνια -το "Hot Stuff (Let's Dance)", που τον είχε φέρει στο #7 της πατρίδας και στο #11 της Αμερικής, ενώ ο τελευταίος του δίσκος Signed Sealed Delivered (2010), είχε αποτύχει να μπει στο top-10 (#13). Κάθε άλλο λοιπόν παρά φαβορί θεωρούταν για το βρετανικό νούμερο 1 εν έτει 2016.

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, από τα βάθη της καρδιάς μου» δήλωσε ο Craig David, μην κρύβοντας και τη δική του έκπληξη: «Αυτή τη στιγμή, δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί».

{youtube}9NXtO3tm2aQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured