Αναστασία Τουρούτογλου

Δεν ήταν και ο καλύτερoς δίσκος των High On Fire το Luminiferous, έγραφε πέρυσι το καλοκαίρι στις σελίδες μας ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, αλλά «όταν μια μπάντα μπορεί να σε συγκινήσει απλώς επαναλαμβάνοντας με συνέπεια τον εαυτό της», κάτι πάει καλά (δες περισσότερα μ' ένα κλικ εδώ).

Παρότι το άλμπουμ δεν πήγε πολύ καλά εμπορικά (#110 στις Η.Π.Α., τη στιγμή που ο προκάτοχός του De Vermis Mysteriis είχε «σκοράρει» ένα #63 το 2012) ο Μatt Pike και τα υπόλοιπα παλικάρια συνεχίζουν το promo, καθώς ετοιμάζουν βαλίτσες για Ευρώπη, όπου και θα πραγματοποιήσουν σειρά εμφανίσεων ως support των Meshuggah -αρχής γενομένης από το Βερολίνο (Astra), στις 11 του Νοέμβρη. Στο μέχρι στιγμής πρόγραμμα δεν περιλαμβανόταν η Ελλάδα, χθες όμως η Smoke The Fuzz ανακοίνωσε ότι θα τους φέρνει στην Αθήνα για headline show (11 Νοέμβρη, στο Gagarin).

Οι Καλιφορνέζοι δίνουν λοιπόν στη δημοσιότητα ένα ολοκαίνουριο βιντεοκλίπ για το εναρκτήριο κομμάτι του Luminiferous, "The Black Plot". Όπως μπορείτε να δείτε στον σύνδεσμο παρακάτω, το κλιπ είναι φτιαγμένο εξ ολοκλήρου από κινούμενα σχέδια αρκετά εντυπωσιακά, δουλειά του γνωστού από τη συνεργασία με τους Mastodon Skinner και της ομάδας οπτικών εφέ Hey Beautiful Jerk.

{youtube}sP52b11cLNY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured