Αναστασία Τουρούτογλου

Αργά τη νύχτα της Τρίτης, μια γυναίκα από το Λος Άντζελες τηλεφώνησε στην αστυνομία και κατήγγειλε ότι ο Chris Brown την απείλησε με όπλο.

Οι αστυνομικοί έκαναν άμεσα επιδρομή στην κατοικία του, εκεί όμως βρήκαν μόνο τον ράπερ Ray J να χτυπάει ένα τατουάζ (ναι, μες τη μαύρη νύχτα), τον οποίον και συνέλαβαν προσωρινά.

Το τι ακριβώς συνέβη με τον Brown, δεν είναι σαφές. Μια πηγή είπε στα αμερικάνικα μέσα ότι ήταν μέσα στο σπίτι και μάλιστα ξεφορτώθηκε μια τσάντα με όπλα και ναρκωτικά, φωνάζοντας στους αστυνομικούς «ελάτε να με πιάσετε» και δημιουργώντας θέμα, καθώς δεν είχαν μαζί τους ένταλμα διερεύνησης του σπιτιού του.

Άλλες πηγές ωστόσο τονίζουν ότι ο 27χρονος με τα 7 top-10 άλμπουμ απλά εμφανίστηκε όταν ήρθε εκεί ο δικηγόρος του, ακολουθώντας έπειτα πρόθυμα τους αστυνομικούς για τη διαλεύκανση των κατηγοριών εναντίον του.

Η πιθανότητα τώρα όλο αυτό να είναι ένα έξυπνο, street-wise promo τρικ για να δοθεί δημοσιότητα στο επικείμενο άλμπουμ Heartbreak On A Full Moon δείχνει μικρή, με δεδομένο ότι δεν έχει ακόμα δοθεί επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του.

{youtube}JXRN_LkCa_o{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured