Αναστασία Τουρούτογλου

Στον καιρό του (1997), το "D'You Know What I Mean?" ήταν το single που ανέλαβε να «προλογίσει» το 3ο άλμπουμ των Oasis Be Here Now, εκείνο που για κάποιους fans σήμανε την πρώτη απογοήτευση, ύστερα από την εποποιία του Definitely Maybe και του (What's The Story) Morning Glory?. Έστω πάντως κι από κεκτημένη ταχύτητα (γιατί είναι και ωραίο τραγούδι), τα είχε πάει μια χαρά, κατακτώντας το βρετανικό νούμερο 1 -στις Ηνωμένες Πολιτείες είχε κάποια ζητήματα, γιατί ενώ παίχτηκε πολύ, δεν διέθετε αμερικάνικη κοπή ως φυσικό single κι έτσι αποκλείστηκε από τα charts.

Τώρα οι Oasis ξανακυκλοφορούν το Be Here Now (7 Οκτωβρίου, μέσω της Big Brother) με νέο mastering και γενικά το ξανασκέφτονται, βρίσκοντας τα κομμάτια του άλμπουμ «υπερβολικά μεγάλα».

Λανσάρουν λοιπόν ξανά το "D'You Know What I Mean?", σε νέα, μικρότερη εκδοχή επιμελημένη από τον ίδιο τον Noel Gallagher και με φρεσκαρισμένο από τους αρχικούς σκηνοθέτες βιντεοκλίπ, που, πέρα από ένα editing, έχει τώρα και σκηνές οι οποίες είχαν κοπεί πίσω στα 1997.

Ίσως λίγη σημασία να έχουν όλα αυτά, πάντως μπορείτε να το δείτε/ξαναδείτε στον σύνδεσμο παρακάτω...

{youtube}jyJU2136ym4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured