Αναστασία Τουρούτογλου

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει καμία σύλληψη για τα απίστευτα περιστατικά που έλαβαν χώρα το Σαββατοκύριακο στο Putte i Parken Festival, στο Karlstad της Σουηδίας, όμως η αστυνομία ανακοίνωσε ότι έχει προχωρήσει στην ταυτοποίηση 7 πιθανών δραστών, τους οποίους και καταζητεί.

Οι άνδρες αυτοί βαρύνονται με 27(!) καταγγελίες για επιθέσεις σεξουαλικού τύπου, σύμφωνα με τα τελευταία ρεπορτάζ του Associated Press. Όλες έγιναν την Παρασκευή και το Σάββατο, σε κορίτσια και νεαρές κοπέλες, από 12 έως 20 ετών.

Οι επιθέσεις ευτυχώς δεν έφτασαν σε απόπειρες βιασμού, τα βίαια όμως φασώματα και τα άσεμνα αγγίγματα σε περιοχές των γεννητικών οργάνων που περιέχονται στις κατεγγελίες, οπωσδήποτε αναστάτωσαν και τρομοκράτησαν τα θύματα, όπως βέβαια και τη σουηδική κοινή γνώμη, τώρα που αρχίζουν και δημοσιεύονται οι σχετικές λεπτομέρειες.

Σημειωτέον, πριν 2 χρόνια είχε συλληφθεί και καταδικαστεί ένας 20χρονος για τον βιασμό μιας κοπέλας στο Bråvalla Festival της ανατολικής Σουηδίας, ο οποίος έγινε μάλιστα κατά τη διάρκεια μίας από τις συναυλίες και όχι στα περιθώρια του φεστιβάλ.

{youtube}q923pzOdfEw{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured