Αναστασία Τουρούτογλου

Ο οίκος Profiles in History της Καλιφόρνια ολοκλήρωσε προχθές μια δημοπρασία στην οποία πουλήθηκαν διάφορα memorabilia του Prince. Μεταξύ τους, ήταν και το περίφημο μωβ τζάκετ που φορούσε ο Πρίγκιπας στο "Purple Rain": πουλήθηκε για περίπου 96.000 ευρώ, ενώ άλλα τόσα κόστισε και το μεταξένιο λευκό πουκάμισο που φορούσε μαζί με εκείνο.

Η δημοπρασία αυτή είχε κανονιστεί ήδη πριν πεθάνει ο Prince, ο θάνατός του ωστόσο εκτόξευσε δραματικά τις τιμές. Όπως εξήγησε ο ιδρυτής του οίκου Profiles in History, Joe Maddalena, τον Απρίλιο ζητούσαν κάτω από 10.000 δολάρια για memorabilia σαν και τα παραπάνω.

Μαζί με τα παραπάνω, πουλήθηκαν επίσης ένα ζευγάρι μπότες από τη Lovesexy τουρνέ (περίπου 18.000 ευρώ) και ένα διαμαντένιο κολιέ από το βιντεοκλίπ του "Diamonds And Pearls" (περίπου 9.000 ευρώ).

Το περίφημο μωβ τζάκετ, τώρα, δεν είχε παραμείνει στην κατοχή του Prince. Καθώς φαίνεται, όταν ολοκληρώθηκε το "Purple Rain", το χάρισε σε έναν από τους μακιγιέζ της ταινίας, μέσω του οποίου -ή της οικογένειάς του;- κι έφτασε τελικά στον οίκο Profiles in History.   

{youtube}yFBjPSMiSwM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured