Αναστασία Τουρούτογλου

Οι Rainbow του Ritchie Blackmore έχουν εδώ και πολλά πια χρόνια περάσει στο πάνθεον του κλασικού ροκ και είναι ένα συγκρότημα με πολλούς και αφοσιωμένους οπαδούς, πέρα από ηλικίες, ειδικά στη χώρα μας, όπου τα τραγούδια τους ακόμα είναι πολύ αγαπητά στα ραδιόφωνα.

Ακόμα λοιπόν κι αν τα χρυσά χρόνια με τον Ronnie James Dio πέρασαν ανεπιστρεπτί, ακόμα κι αν έχουν περάσει πια και οι πιο ποπ καιροί με το "I Surrender" και τα λοιπά, μια νέα εμφάνιση των Rainbow είναι αρκετή για να μαζέψει κόσμο που είτε νοσταλγεί τα περασμένα μεγαλεία, είτε απλά θέλει να δει εν δράσει έναν τόσο περίφημο κιθαρίστα σαν τον Blackmore.

Το νέο line-up του Ουράνιου Τόξου έκανε την πρώτη του ζωντανή εμφάνιση την Παρασκευή, συμμετέχοντας στο φετινό Monsters of Rock Festival στο Lorelei της Γερμανίας -δείτε τους στον σύνδεσμο παρακάτω να παίζουν το φοβερό και τρομερό "Stargazer".

Οι Rainbow έπαιξαν συνολικά 13 τραγούδια, από τα οποία 6 ήταν διασκευές στους Deep Purple. Η νέα σύνθεση φέρνει δίπλα στον Ritchie Blackmore τους παλιούς του γνώριμους από τους Blackmore's Night Bob Nouveau (μπάσο) και David Keith (ντραμς), καθώς και τον 34χρονο Χιλιανό τραγουδιστή των Lords Of Black, Ronnie Romero, με τον κιμπορντίστα των Stratovarius, Jens Johansson.

{youtube}79baX0u4JBA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured