Αναστασία Τουρούτογλου

Στο τέλος του φτάνει σήμερα το Release Athens, το πιο συζητημένο για φέτος καλοκαιρινό φεστιβάλ στην Ελλάδα. Μεγάλοι πρωταγωνιστές του, οι Sigur Rós, οι οποίοι θα εμφανιστούν στην Πλατεία Νερού πλαισιωμένοι από τος αγαπητούς στο εγχώριο κοινό Black Angels, τους post-punkers DIIV και τους δικούς μας Theodore και Afformance.

Οι ακριβείς ώρες εμφάνισης έχουν ως εξής:

4.00: Ανοίγουν οι πόρτες

5.00: Afformance
6.00: Theodore
7.10: DIIV
8.50: The Black Angels
10.30: Sigur Rós

Μην ξεχνάτε πως το Release Athens προσφέρει μειωμένο εισιτήριο σε όσους παρακολούθησαν μια ή περισσότερες από τις τρεις πρώτες μέρες του φεστιβάλ, αλλά και αυτούς που ήδη αγόρασαν εισιτήριο για την 4η ημέρα του.

Ισχύουν οι εξής περιπτώσεις αγοράς μειωμένων εισιτηρίων:

– Με την επίδειξη είτε του εισιτηρίου τους -ισχύει και το αναμνηστικό- ή την εκτύπωση της αγοράς μέσω διαδικτύου (για μια από τις 3 πρώτες ημέρες του φεστιβάλ), οι ενδιαφερόμενοι θα αγοράζουν το εισιτήριό τους αποκλειστικά από το ταμείο του φεστιβάλ και μόνο τη Δευτέρα 13/6, στη τιμή των 20 ευρώ.

– Με την επίδειξη του εισιτηρίου της 4ης ημέρας, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν με επιβάρυνση 10 ευρώ να προμηθευτούν ένα ακόμα. Η αγορά και αυτού θα γίνεται αποκλειστικά από τα ταμεία της εισόδου και μόνο τη Δευτέρα 13/6, επιδεικνύοντας βέβαια το εισιτήριο που ήδη έχουν αγοράσει.

{youtube}7ZJFqF8F3Es{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured