Αναστασία Τουρούτογλου

Στις αμερικάνικες τηλεοπτικές σειρές με αστυνομικό περιεχόμενο, τα πορίσματα των ιατροδικαστών βγαίνουν στο τσακ-μπαμ, όποτε τα χρειάζονται οι πρωταγωνιστές. Αλλά στην πραγματική ζωή κάνουν καιρό (εκνευριστικά πολύ καιρό), ακόμα και αν πρόκειται για τα αίτια θανάτου ενός διεθνούς ποπ ειδώλου σαν τον Prince.

Βγήκε λοιπόν επιτέλους η επίσημη αναφορά, η οποία θέλει τον Prince να πέθανε από υπερβολική κατανάλωση οπιούχων αναλγητικών -όπως ανακοίνωσε το Associated Press, επικαλούμενο πηγές στην αστυνομία της Μινεάπολης. Πώς και γιατί πήρε τέτοιες ποσότητες, ωστόσο, παραμένει μυστήριο, με την επίσημη έρευνα να μην έχει ακόμα κλείσει.

Τα οπιούχα αυτά αναλγητικά ο Prince τα έπαιρνε νομίμως, βάσει ιατρικών συνταγών. Το δε πόρισμα έρχεται να επιβεβαιώσει κάποια πρώτα δημοσιεύματα, τα οποία ήθελαν το γνωστό αναλγητικό Percocet να ανιχνεύεται στις πρώτες εξετάσεις της σωρού του. Δεν επιβεβαιώνει, ωστόσο, το National Enquirer και διάφορες σκανδαλοθηρικές φυλλάδες των Η.Π.Α. που έκαναν λόγο για θάνατο από επιπλοκές σχετιζόμενες με το AIDS.

Πράγμα που σημαίνει, βέβαια, ότι δεν επιβεβαιώνεται ούτε ντόπιο κανάλι, που έτρεξε το σχετικό ρεπορτάζ με τον γνωστό λαϊκίστικο τρόπο που τραβάει την προσοχή των πολλών, χωρίς να εξετάσει πόσο βάσιμες και αξιόπιστες ήταν οι συγκεκριμένες αμερικάνικες πηγές.

{youtube}XCNseGBefU4{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured