Αναστασία Τουρούτογλου

20 χρόνια μετά την τελευταία τους δισκογραφική εμφάνιση, 4 χρόνια μετά τον θάνατο του Davy Jones και πολλά, πάρα πολλά χρόνια μετά την ακμή τους (στο δεύτερο μισό των 1960s), οι Monkees επιστρέφουν με ένα άλμπουμ γεμάτο τραγούδια που έγραψαν ειδικά για εκείνους διάσημοι νέοι και παλιότεροι συνάδελφοι.

Αμφιλεγόμενοι για πολλά χρόνια, με τη ροκ κριτική να μην τους παίρνει και πολύ στα σοβαρά, οι Monkees δείχνουν να παίρνουν το αίμα τους πίσω εν έτει 2016 με τον δίσκο Good Times!, που προορίζεται να κυκλοφορήσει στις 10 Ιουνίου.

Ο Noel Gallagher, η Carole King, ο Harry Nilsson (του "Without You"), ο Ben Giddard των Death Cab For Cutie, o Zach Rogue των Rogue Wave και ο Rivers Cuomo των Weezer είναι ανάμεσα στο επιτελείο που συνεισφέρει τραγούδια στη νέα αυτή εμφάνιση των Μαϊμούδων, ενώ την παραγωγή του Good Times! έχει αναλάβει ο μπασίστας των Fountains Of Wayne, Adam Schlesinger.

Οι Monkees του 2016 εμφανίζονται ως ντουέτο (Micky Dolenz & Peter Tork), μιας και το αυθεντικό μέλος Michael Nesmith αποφάσισε να μη συμμετάσχει, παρότι είχε περιοδεύσει με τους άλλους δύο το 2014.

Ακούστε λοιπόν εδώ το γραμμένο από τον Rivers Cuomo "She Makes Me Laugh", που προορίζεται για πρώτο single.

{youtube}kpp-Ry2ZNhY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured