Αναστασία Τουρούτογλου

Την Πέμπτη 26 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Βερολίνο ο μεγάλος διεθνής τελικός του Global Battle of the Bands, στον οποίον υπάρχει και μια ελληνική συμμετοχή: οι Vice Versa, οι οποίοι και θα παλέψουν για διάκριση ανάμεσα σε συγκροτήματα από 13 ακόμα χώρες (Βρετανία, Γερμανία, Αυστραλία, Αυστρία, Τσεχία, Δανία, Νορβηγία, Πολωνία, Ρουμανία, Σερβία, Ελβετία, Ουκρανία & Σιγκαπούρη).

Ο τελικός θα προβληθεί μέσω live streaming από την ελληνική πλατφόρμα Local Stage, που στον 1 χρόνο λειτουργίας της έχει ήδη στο ενεργητικό της εκατοντάδες streaming και έχει μάλιστα και το δικό της φορητό συνεργείο κάλυψης/μετάδοσης, το οποίο έχει δώσει πολλά επιτυχημένα δείγματα γραφής με καλύψεις συναυλιών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Το Local Stage έδωσε το παρών και στους δύο ελληνικούς Global Battle of the Bands ημιτελικούς (στην Αρχιτεκτονική της Αθήνας και στο Eightball της Θεσσαλονίκης), αλλά και στον μεγάλο εγχώριο τελικό, όπου το εισιτήριο για Βερολίνο κέρδισαν οι Vice Versa. Η δουλειά τους σε αυτά τα events έφτασε στη διεθνή διοργάνωση του Global Battle of the Bands μέσω της Modern Mental Rebels (που είχε αναλάβει το ελληνικό σκέλος της υπόθεσης) κι αυτή ανέθεσε κατόπιν στην πλατφόρμα την κάλυψη του παγκόσμιου τελικού στο ιστορικό SO36 του Βερολίνου. Εκεί, το Local Stage θα μετέχει και σαν πλατφόρμα μετάδοσης του event, αλλά και σαν συνεργείο κάλυψης.

Την Πέμπτη 26 Μαΐου, λοιπόν, στις 20.30 ώρα Ελλάδας μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά τον Global Battle of the Bands τελικό και την προσπάθεια των Vice Versa για διάκριση. Μάλιστα, μπορείτε να αξιοποιήσετε κι ένα web ticket στην τιμή των 5,50 ευρώ, μέσω του οποίου αποκτάτε δικαίωμα ψήφου στον τελικό.

Ακολουθήστε το event στο Local Stage για τα υπόλοιπα: https://localstage.gr/live/571dc2bad98087b83c20088f

{youtube}n3ZJHgHC-14{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured