Αναστασία Τουρούτογλου

Εντάξει, σαφώς δεν είναι το ίδιο, ούτε βέβαια προσφέρεται και για χιούμορ το όλο σκηνικό, πόσο μάλλον η αιματηρή επίθεση των Τζιχαντιστών στο Παρίσι, στη συναυλία των Eagles Of Death Metal που δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε, ακόμα κι όσοι δεν πήγαμε. Να όμως που και στον φιλήσυχο Καναδά, μπορεί κανείς να κινδυνέψει πηγαίνοντας να δει live τη μπάντα.

Η αστυνομία λοιπόν του Τορόντο προχώρησε στη σύλληψη μιας γυναίκας από το κοινό ύστερα από το live των Eagles Of Death Metal στο Opera House της πόλης. Η κατηγορία εναντίον της; Ότι ...δάγκωσε και έκοψε(!) το αυτί ενός άλλου θεατή.

Το σκηνικό δεν φαίνεται να έγινε αντιληπτό από τη σκηνή, ούτε από τη μεγάλη μερίδα του κοινού: όσοι ήταν κοντά είδαν απλά μια έντονη αντιπαράθεση μεταξύ δύο ατόμων και μόνο οι διπλανοί κατάλαβαν τι είχε γίνει, ιδίως ο νεαρός εκείνος που φρόντισε να μαζέψει το κομμένο αυτί, ώστε το προσωπικό του Opera House να το φυλάξει στον πάγο, μέχρι να έρθει το ασθενοφόρο που εκλήθη.

Όπως δήλωσε η υπεύθυνη του χώρου, Athena Ellinas-Towers, μιλώντας στην καναδική τηλεόραση, «Όταν ήρθαν και μου το είπαν, δεν το πίστεψα. Είναι τόσο, τόσο αλλόκοτο...».

{youtube}MZrctLnsF4M{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured