Αναστασία Τουρούτογλου

Του είχαν διαμηνύσει οι Rolling Stones του Donald Trump -μέσω του μάνατζερ τους- να μην κάνει το λάθος να πατήσει το πόδι του στην συναυλία που είχαν δώσει στα τέλη της δεκαετίας του '90, παρά το γεγονός ότι ήταν αναμεμειγμένος στην διοργάνωση, αλλά εκείνος δεν τους άκουσε. Ε, και μετά Keith Richards είναι αυτός δεν θέλει και πολύ να γίνει το κακό.

Τουλάχιστον αυτό ισχυρίζεται, ο Bernie Fassone, promoter της περιοδείας των Rolling Stones το 1989. Σύμφωνα με τον Fassone, λοιπόν, oι Stones μετά από μία τουρνέ μεγάλης διάρκειας, την συγκεκριμένη χρονιά, κατέληξαν το περίφημο Boardwalk Hall του Atlantic City για μία συναυλία που διοργανώθηκε σε συνεργασία με το Trump Plaza Hotel and Casino, το οποίο φυσικά ανήκει στον εκκεντρικό δισεκατομμυριούχο.

Ο Fassone ισχυρίζεται ότι τα μέλη του συγκροτήματος από την αρχή δεν είδαν αυτή τη συμφωνία με καλό μάτι και πως τελικά είπαν το «ναι» με βασική προϋπόθεση να μην εμφανιστεί ο Donald Trump στην συναυλία τους, πόσο μάλλον στα καμαρίνια τους.

Παρά το γεγονός ότι η διοργάνωση τους είχε υποσχεθεί ότι θα ελέγξει την κατάσταση ο Trump εμφανίστηκε τελικά backstage στο live κάνοντας έξαλλο τον Keith Richards όταν τον αντιλήφθηκε.

O Fassone λέει πως ο κιθαρίστας των Stones ήταν εκτός εαυτού και έβγαλε ένα μαχαίρι από το σακάκι του το οποίο κάρφωσε με δύναμη πάνω σε ένα τραπάζι, φωνάζοντας στον ίδιο «Τι σε έχουμε εσένα εδώ μέσα; Πρέπει να πάω μέχρι εκεί και να τον πυροβολήσω εγώ ο ίδιος;».

Αλήθεια, ψέματα, who knows... Πάντως κάπως έτσι γκρεμίζεται ο μύθος του Trump ότι όλοι σε αυτό τον κόσμο τον θέλουν για Πρόεδρο των Η.Π.Α.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured