Αναστασία Τουρούτογλου

Aφού τελικά λύθηκε το μπέρδεμα και η Νανά Παλαιτσάκη αναγκάστηκε να αποδεχθεί ότι η Frank Wright πρώτον δεν ήταν ποτέ παντρεμένη με τον David Gilmour, αλλά με τον Richard Wright, δεύτερον δεν ήταν με τον David Gilmour την βραδία της κηδεία του Παντελή Παντελίδη και τρίτον δεν παρακολουθούσε με αγωνία την εκπομπή της Nανάς στο Epsilon TV, μία άλλη είδηση για τον κιθαρίστα των Pink Floyd κάνει από χθες τον γύρο του κόσμου. Αυτή τη φορά αληθινή.

Ο David Gilmour σκοπεύει να επιστρέψει στο εμβληματικό αμφιθέατρο της αρχαίας Πομπηίας 45 χρόνια μετά την πρώτη του εμφάνιση εκεί με τα υπόλοιπα μέλη του συγκροτήματος.

Οι Pink Floyd είχαν παίξει στο άδειο θέατρο τον Οκτώβριο του 1971 και όλο το υλικό από τα όσα έγιναν εκεί κυκλοφόρησε ως ζωντανή ηχογράφηση με τον τίτλο Live At Pompei, ένα άλμπουμ που συγκαταλέγεται στις πιο διάσημες live ηχογραφήσεις στην ιστορία της μουσικής, ενώ στο DVD που κυκλοφόρησε αρκετά χρόνια αργότερα βλέπουμε τον David γυμνό από τη μέση και πάνω να παίζει κιθάρα κάτω από τον καυτό ήλιο της Ιταλίας.

Ο Gilmour, λοιπόν, ετοιμάζεται να δώσει δύο συναυλίες στο ίδιο ακριβώς αμφιθέατρο στις 7 και στις 8 Ιουλίου, ως συμπλήρωμα στην παγκόσμια περιοδεία του "Rattle That Lock" που έχει αρχίσει ήδη από πέρυσι.

Αυτή τη φορά με κοινό και - κάτι μας λέει - με ...μπλούζα.


{youtube}bnC7TdkRnP4{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured