Αναστασία Τουρούτογλου

Την Πέμπτη το βράδυ έσκασε ξαφνικά η είδηση ότι ο Michael Gira των Swans βίασε το 2008 τη συνεργάτιδα του Larkin Grimm κατά τη διάρκεια των ηχογραφήσεων για τον δίσκο της Parplar, του οποίου είχε αναλάβει την παραγωγή.

Η πολύ σοβαρή κατηγορία έγινε από την ίδια τη Grimm, και μάλιστα μέσω Facebook, με την τραγουδίστρια να ισχυρίζεται ότι η σεξουαλική παρενόχληση κράτησε καθ' όλη την διάρκεια παραγωγής του άλμπουμ, ενώ ο Gira την έδιωξε από την δισκογραφική του εταιρία, Young God, μόλις εκείνη τον απείλησε ότι θα τον καταγγείλει.

Αρχικά στην όλη υπόθεση ο Gira βρήκε τον πιο ανέλπιστο ίσως σύμμαχο: τη σύζυγό του Jennifer, η οποία επίσης μέσω Facebook αποκάλεσε τηνGrimm «ψεύτρα».

Στην συνέχεια και ο ίδιος ο μουσικός τοποθετήθηκε πάνω στο ζήτημα, γράφοντας μία επίσημη επιστολή προς το κοινό, στην οποία αναφερόταν στην ιστορία του με τη Grimm ως μία «ρομαντική περιπέτεια που ξεκίνησε με την συγκατάθεση της Larkin, ήταν όμως λάθος και δεν έπρεπε ποτέ να συμβεί» και ισχυρίζεται ότι οι δυο τους δεν έκαναν ποτέ σεξ. Μάλιστα επιμένει ότι είχε μιλήσει στην τότε γυναίκα του σχετικά με αυτή την υπόθεση, ζητώντας τη να τον συγχωρέσει για το μικρό του παραστράτημα.

Η Grimm λοιπόν τώρα έρχεται να δώσει συνέχεια στον όλο χαμό, που κρατάει 3 ημέρες πια, απαντώντας για ακόμη μία φορά με ένα τεράστιο γράμμα, μέσω του οποίου εξηγεί στον Gira ότι ίσως θα έπρεπε να ψάξει λίγο καλύτερα το νόημα της λέξης «συγκατάθεση». Στη συνέχεια η Grimm μπαίνει σε πάρα πολλές λεπτομέρειες, λέγοντας ότι είχε ξεκαθαρίσει από την πρώτη στιγμή της γνωριμίας τους στον ηγέτη των Swans ότι δεν ήθελε να έχει σεξουαλική επαφή μαζί του και πως έκανε ό,τι έκανε γιατί ήταν χρόνια στη μουσική βιομηχανία και γνωρίζε πώς λειτουργούν αυτά τα πράγματα.

Ακόμα, η Grimm κατηγορεί τον Gira ότι της κατάστρεψε την καριέρα, αφήνοντας επίτηδες τρίτους να πιστεύουν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την ίδια και τη μουσική της.

Απ' ότι φαίνεται αυτή η ιστορία έχει ψωμί και σίγουρα θα έχει συνέχεια.

{youtube}2aAU9xDWDwM{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured