Αναστασία Τουρούτογλου

Με την ευκαιρία του νέου της δίσκου Dig In Deep, η Bonnie Raitt έδωσε μια απολαυστική συνέντευξη στο Rolling Stone.

Εκεί, μεταξύ άλλων, διέψευσε όσους ισχυρίζονται ότι το τραγούδι "The Comin' Round Is Going Through" είναι γραμμένο για τον Donald Trump («έχει γραφτεί πριν ανακοινώσει την υποψηφιότητά του») και μίλησε για τα δικά της πολιτικά πιστεύω, που εναρμονίζονται με τα περισσότερα απ' όσα υποστηρίζει ο Bernie Sanders.

Δήλωσε ωστόσο πως δεν είναι και τόσο σίγουρη ότι ο Sanders μπορεί να κερδίσει την κούρσα για το χρίσμα των Δημοκρατικών «διασκεδάζω όμως που έχει ρίξει τη Χίλαρι Κλίντον μες στη φωτιά, τα έχει βρει σκούρα απέναντί του κι έτσι αναγκάζεται να αντιμετωπίσει όσα της θέτει και δεν τη βολεύουν».

Στην ίδια συνέντευξη, η Raitt δηλώνει την αγάπη της για τη φωνή της Adele, ενώ όταν ο David Ritz του Rolling Stone της θυμίζει όσα είχε πει ο B.B. King για εκείνη πριν πεθάνει, ανακηρύσσοντάς τη στην «καλύτερη εν ζωή slide κιθαρίστρια», γελάει: «Δεν ξέρεις πόσο το εκτιμώ αυτό, όμως όταν ξεκίνησα δεν πίστευα στα σοβαρά ότι θα μπορούσα να ζήσω από τη μουσική. Και είχα κι αυτή την άγουρη folk φωνή, την απεχθανόμουν. Μ' άρεσαν φωνές με μεγαλύτερη βαρύτητα».

{youtube}mJ58TVYNFro{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured