Αναστασία Τουρούτογλου

Σαν βόμβα έσκασε η αυτοβιογραφία της Lita Ford, που από τις Runaways έγινε για ένα διάστημα ένα από τα μεγαλύτερα θηλυκά είδωλα του 1980s hard rock -με το ντουέτο της με τον Ozzy στο "Close My Eyes Forever" να παραμένει στις πάγιες ραδιοφωνικές προτιμήσεις του ελληνικού κοινού.

Όπως καταλαβαίνετε, η Lita Ford είχε και κάμποσες περιπέτειες με το άλλο φύλο σ' εκείνα τα χρόνια. Θέλοντας έτσι να ταράξει τα νερά ενόψει της έκδοσης του νέου της άλμπουμ Time Capsule αργότερα μέσα στη χρονιά, η 57χρονη σήμερα Λονδρέζα εκδίδει μια αυτοβιογραφία με όλα τα ...πιπεράτα.

Στο βιβλίο αποκαλύπτεται, μεταξύ άλλων, ότι ο Dee Dee Ramone είχε ψείρες -και την είχε κολλήσει- ότι ο Jon Bon Jovi δεν το πολυάντεχε το αλκοόλ κι έκανε έτσι ένα βράδυ εμετό στο δωμάτιό της, ενώ τα πίνανε με τον Tommy Lee, τον Aldo Nova και μια φιλενάδα της (καταστρέφοντας το χαλί) και ότι από το κρεβάτι της είχε περάσει και ο John Entwistle.

Αλλά ο πιο ζημιωμένος βγαίνει στα σίγουρα ο Eddie Van Halen, με τον οποίον την τσάκωσε στα ...προκαταρκτικά ο τότε σύντροφός της Mark (αγνώστων λοιπών στοιχείων). Κατατρομαγμένος, ο «πολύς» Van Halen κλειδαμπαρώθηκε στο μπάνιο και μέχρι να σπάσει ο έξαλλος Mark την πόρτα, είχε καταφέρει να το σκάσει από το μικρό παραθυράκι.

Αίλουρος ο Eddie...

{youtube}foGkU6x3eSE{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured