Αναστασία Τουρούτογλου

Είναι η εποχή των βραβείων. Και εκτός από τα απανωτά φεστιβάλ Κινηματογράφου εχθές είχαμε την απονομή των φετινών Grammy στο εντυπωσιακό Staples Center του Λος Άντζελες, όπου το "1989" της Taylor Swift κατάφερε να αποδείξει ότι αξίζει κάτι παραπάνω από τα εκατομμύρια που έχε φέρει στο ταμείο της τραγουδίστριας. Κερδίζοντας τον τίτλο του άλμπουμ της χρονιάς. Έτσι η Taylor έγινε η πρώτη γυναίκα καλλιτέχνις που κατακτά το συγκεκριμένο βραβείο δύο φορές στη καριέρα της.

Την ίδια στιγμή ο Kendrick Lamar σάρωσε τα βραβεία στις ραπ κατηγορίες κερδίζοντας συνολικά πέντε βραβεία, ο Mark Ronson βραβεύτηκε για το “Uptown Funk" παρέα με τον Bruno Mars, το οποίο έπαιξαν και στο ημίχρονο του αμερικανικού Super Bowl, ο βρετανός Εd Sheeran κέρδισε το βραβείο του καλύτερου τραγουδιού της χρονιάς για την μπαλάντα “Thinking Out Loud”.

Οι Alabama Shakes απέσπασαν τελικά 4 βραβεία, μεταξύ των οποίων για το καλύτερο alternative άλμπουμ της χρονιάς, την καλύτερη ροκ ερμηνεία και το καλύτερο ροκ τραγούδι για το “Don’t Wanna Fight.”

Το βραβείο του καλύτερου ροκ άλμπουμ κέρδισαν οι Muse για το "Drones".

Καλύτερο Χορευτικό Κομμάτι αναδείχτηκε το "Where Are U Now" των Skrillex and Diplo με τον Justin Bieber, ενώ οι Skrillex and Diplo κέρδισαν και το Καλύτερο Χορευτικό/Ηλεκτρονικό Άλμπουμ με το "Skrillex and Diplo Present Jack U".

{youtube}e-ORhEE9VVg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured