Αναστασία Τουρούτογλου

 

Μπορεί να φόρεσε έναν χριστουγεννιάτικο σκούφο στην τελευταία της profile pic, όμως η Bette Midler κάθε άλλο παρά τόπο στην οργή δεν φαίνεται να δίνει ενόψει Χριστουγέννων, με το τελευταίο της «τιτίβισμα» να προκαλεί τους Ρεπουμπλικάνους.

Σχολιάζοντας το λάθος που από χθες το βράδυ κάνει τον γύρο του ίντερνετ σχετικά με τη λάθος στέψη της Μις Κόσμος, η 70χρονη σούπερ σταρ έγραψε: «Λάθος Μις Κόσμος στέφθηκε χθες βράδυ. Για 2 λεπτά. Θυμάστε όταν το ίδιο συνέβη με τον Πρόεδρό μας το 2000 και αναγκαστήκαμε να τον κρατήσουμε για 8 χρόνια;». 

Η βολή πήγαινε βέβαια στις Προεδρικές Εκλογές των Ηνωμένων Πολιτειών όπου ο George W. Bush κέρδισε τον Al Gore καθαρά λόγω εκλογικού νόμου, αφού σε καθαρό αριθμό ψήφων πήρε 50.456.002 και 47.9%, έναντι 50.999.897 και 48.4 του Gore. 

2 φορές υποψήφια για Όσκαρ Α΄ Γυναικείου Ρόλου και με τεράστια καριέρα στο αμερικάνικο θέατρο μα και στο τραγούδι (ο τελευταίος δίσκος θυμίζουμε βγήκε πέρυσι), η Bette Midler είναι μία από τις πιο αγαπητές σταρ στις Η.Π.Α., με αποτέλεσμα οι δηλώσεις της να συζητηθούν πολύ στα social media. 

{youtube}EaFpwq5jlPs{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured