Αναστασία Τουρούτογλου

Στις αρχές του Δεκέμβρη έγινε γνωστό πως η Adele αποφάσισε να μην δώσει το νέο άλμπουμ της "25" σε καμία εταιρία streaming, επιμένοντας φανατικά στα δισκοπωλεία και στα downloads μέσω μόνον συνδρομητικών υπηρεσιών. 

Η Λονδρέζα τραγουδίστρια μίλησε πρόσφατα στο περιοδικό Time για πρώτη φορά σχετικά με την παραπάνω απόφαση της, λέγοντας: «Πιστεύω πως η μουσική θα έπρεπε να είναι κάτι σαν γεγονός. Για εμένα, το ότι βγαίνει ένας καινούργιος δίσκος είναι σπουδαίο, είμαι ενθουσιασμένη και περιμένω με ανυπομονησία να τον ακούσω την ημέρα της κυκλοφορίας του. Και εγώ η ίδια δεν χρησιμοποιώ streaming υπηρεσίες. Αγοράζω τη μουσική που ακούω, είτε την κατεβάζω από κάπου με χρέωση, είτε αγοράζω το αντίτυπο,» και συμπλήρωσε ότι αν και γνωρίζει πως το streaming είναι το μέλλον δεν είναι ο μοναδικός τρόπος για να «καταναλώσει» κάποιος τη μουσική.

Τέλος, η Αdele αποκάλυψε ότι πήρε την απόφαση αυτή εντελώς μόνη της αφού πιέστηκε πολύ και από τις δύο μεριές που υποστήριζαν, η μεν πρώτη ότι έπρεπε να διαθέσει τον δίσκο για streaming, η δε δεύτερη ότι δεν πρέπει να το κάνει.

Το "25" είναι αυτή τη στιγμή το πιο εμπορικό άλμπουμ στην Αμερική μετά το "21" της... Adele.

{youtube}YQHsXMglC9A{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured