Αναστασία Τουρούτογλου

Τι θα ήταν η παγκόσμια μουσική βιομηχανία χωρίς την γκρίνια του Morrissey που και που...

Καιρό είχαμε να τον ακούσουμε να τα βάζει με κάποιον, αλλά τώρα ο Moz επέστρεψε δριμύτερος και - ως συνήθως - με κάποια δισκογραφική τα έχει πάλι. 

Αυτή τη φορά στόχος είναι η Universal Music, η οποία σύμφωνα με τον ίδιο απέρριψε την πρόταση του να επανακυκλοφορήσουν σε single το τραγούδι του "I'm Throwing My Arms Around Paris", με αφορμή τις πρόσφατες τρομοκρατικές επιθέσεις στη γαλλική πρωτεύουσα. 

Ο Morrissey έκανε, όπως πάντα άλλωστε, τις παραπάνω αποκαλύψεις στο site Τrue To You, λέγοντας ότι ήλπιζε να κυκλοφορήσει το κομμάτι που περιέχεται στον δίσκο του 2009 "Υears Of Refusal", «ως ένα tribute αγάπης σε όσους έχασαν τη ζωή του στις επιθέσεις της 13 Νοεμβρίου».

Παρόλα αυτά, ισχυρίζεται πως η δισκογραφική εταιρία  αρνήθηκε το αίτημα του και υποστηρίζει πως η Universal ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει μόνη της μία συλλογή με σχετικά κομμάτια πίσω από την πλάτη των εμπλεκόμενων καλλιτεχνών.

Oι υπεύθυνοι της εταιρίας απάντησαν άμεσα στις κατηγορίες, χαρακτηρίζοντας τες «προσβλητικές και ανακριβείς», αλλά ο Moz δεν πτοείται τόσο εύκολα. Έδωσε και συνέχεια στο σήριαλ με τον ίδιο να δηλώνει, πάλι μέσω True To You, πως έχει αποδείξεις και δεν έχει πρόβλημα να τις δείξει σε όλους. Κάτι μας λέει πως όλο αυτό δεν θα τελειώσει εδώ...

{youtube}AS6B0GdCa9w{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured