Αναστασία Τουρούτογλου

 

Οι We Are The City συγκροτήθηκαν το 2008 στη Βρετανική Κολομβία του Καναδά (ως κουαρτέτο, σήμερα είναι τρίο), πλέον όμως κεντράρουν τη δράση τους στην Ευρώπη, όπου και βρίσκει μάλλον περισσότερη απήχηση αυτή η εναλλακτική, ελαφρώς πειραματική ποπ την οποία παίζουν. 

Το τρίτο τους άλμπουμ Above Club βγήκε πριν λίγες μέρες, βρίσκοντάς τους πλέον στο ρόστερ της βερολινέζικης Sinnbus και –με την ευκαιρία– έδωσαν στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ ενός καινούριου τραγουδιού ("Kiss Me, Honey", μπορείτε να το δείτε στον σύνδεσμο στο τέλος), αλλά και ένα ημίωρο ντοκιμαντέρ ονόματι Whether You Care Or Not, το οποίο συστήνει τη μπάντα ευρύτερα σε όσους δεν τη γνωρίζουν και αξίζει να του αφιερώσετε τον χρόνο σας, εκείνοι τουλάχιστον που αναζητείτε νέες μουσικές στο εναλλακτικό στερέωμα του σήμερα (το βλέπετε εδώ).

Οι We Are The City ξεκινούν ευρωπαϊκή περιοδεία τον Ιανουάριο του 2016, με πρώτη στάση το Sugar Factory του Άμστερνταμ (14/1). Είναι και η πλέον φιλόδοξή τους μέχρι στιγμής, καθώς αναμένεται να τους φέρει στο Λονδίνο, στο Παρίσι και στη Ρώμη, μα και σε πολλούς κεντροευρωπαϊκούς προορισμούς (σε Γερμανία, Αυστρία και Ελβετία).

{youtube}mv193E3ESyo{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured