Αναστασία Τουρούτογλου

 

Καθώς πλησιάζει η 22η Ιανουαρίου 2016, ημερομηνία κυκλοφορίας του νέου τους άλμπουμ The Waiting Room, οι Tindersticks έδωσαν στη δημοσιότητα το βιντεοκλίπ του "My Lucinda" -μπορείτε να το δείτε στο τέλος του κειμένου.

Ο Stuart Staples σύνταξε μάλιστα κι ένα εκτενές δελτίο τύπου, στο οποίο λέει πως ξεκίνησε να γράφει το κομμάτι χρόνια πριν, καθώς περπατούσε ξημερώματα σε κεντρικό δρόμο της Κολονίας, στη Γερμανία. Το σκεφτόταν εξαρχής ως ντουέτο κι έτσι σε κάποιο σημείο επισκέφθηκε την καλή του φίλη Lhasa de Sela στο Μόντρεαλ του Καναδά, κι έφτιαξαν μαζί ένα demo. Συντριμμένος από τον θάνατό της το 2010, το έκανε πέρα, μέχρι που ένιωσε ότι ήταν έτοιμος να το ξαναδεί, σε μια περίοδο που μπορούσε να ξανακούει τη φωνή της από τους δίσκους.

Το βιντεοκλίπ έφτιαξαν η Rosie Pedlow με τον Joe King, προσωπική επιλογή του Staples, ο οποίος θαύμασε τη δουλειά τους στο Φεστιβάλ Μικρού Μήκους του Clermont-Ferrand, στη Γαλλία. Κατά σύμπτωση, μάλιστα, από εκεί εκκινεί η νέα περιοδεία των Tindersticks, στις 11 Φεβρουαρίου 2016.

{youtube}XxZS7uXSvEU{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured