Αναστασία Τουρούτογλου

 

Στο TFI Friday, την πολύ πετυχημένη εκπομπή της αμερικανικής τηλεόρασης, βρέθηκαν την Παρασκευή που μας πέρασε οι Coldplay και έκαναν μία πολύ ευχάριστη έκπληξη στους θαυμαστές τους, αφού ένα από τα τέσσερα κομμάτια που έπαιξαν ζωντανά κατά τη διάρκεια του σόου είναι ολοκαίνουργιο. 

Ο Chris Martin και η παρέα του έπαιξαν λοιπόν το "Amazing Day", ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στον επερχόμενο δίσκο του γκρουπ "A Head Full Of Dreams". Αυτό πάντως που σχολιάστηκε αρκετά μετά το τέλος της εκπομπής είναι το γεγονός ότι ο Μartin μίλησε και για το συγκρότημα που ενέπνευσε την δημιουργία του συγκεκριμένου τραγουδιού. 

Ούτε λίγο, ούτε πολύ, ο τραγουδιστής των Coldplay δήλωσε ότι επειδή ο ίδιος δεν ασχολείται τόσο πολύ με την σύνθεση των κομματιών παρακαλούσε για πολύ καιρό τον κιθαρίστα του γκρουπ, Jonny Buckland, να γράψει ένα τραγούδι, το οποίο θα έχει ένα riff που θα του αρέσει τόσο, όσο του αρέσει και το riff στο "Sweet Child O' Mine" των Guns N' Roses. 

O Buckland του παρουσίασε κάποια στιγμή το "Amazing Day" και αυτό ήταν: ο Chris βρήκε ό,τι έψαχνε. Σε περίπτωση που έχετε ακούσει ήδη το "Amazing Day" και δεν καταλάβατε να το ξαναπούμε. Βρήκε ένα riff που του αρέσει τόσο, όσο το riff στο "Sweet Child O' Mine" των Guns N' Roses...

{youtube}JDEe8q9rnQ8{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured