Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί στις ετήσιες λίστες του Forbes (και στα τρελά εισιτήρια που κόβει η σειρά ταινιών Hunger Games) να αποδεικνύεται περίτρανα ότι πράγματι η Jennifer Lawrence είναι το πιο hot κορίτσι αυτή τη στιγμή στο Hollywood, όμως και η Emma Stone δεν πάει πολύ πίσω - ειδικά σε ζήτηση. 

Κορίτσι του Andrew Garfield, μούσα του Woody Allen και καταπληκτική ηθοποιός, η Emma Stone βρήκε φαίνεται τον τρόπο να γοητεύσει και τον Will Butler των Arcade Fire, ο οποίος μόλις κυκλοφόρησε το δεύτερο single μέσα από τον πρώτο προσωπικό δίσκο του "Policy" που είδε το φως της δημοσιότητας τον περασμένο Μάρτιο. 

Το κομμάτι έχει τον τίτλο "Anna" και ήδη το βιντεοκλίπ του είναι πανέτοιμο. Σε αυτό, λοιπόν, βλέπουμε την Emma στον...πρωταγωνιστικό ρόλο υπό την σκηνοθεσία του Brantley Gutierrez και τις κινησιολογικές οδηγίες του Ryan Heffington, του ανθρώπου που έκανε την χορογραφία στο βιντεοκλίπ της Sia για το "Chandelier". 

Το βίντεο έκανε πρεμιέρα μέσω του αμερικανικού Billboard, σύμφωνα με το οποίο το όλο εγχείρημα φέρνει στο μυαλό την διάσημη ιστορία της «Κυρίας με τα Άσπρα».

{youtube}7QFvgHIJrEQ{/youtube}

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured