Αναστασία Τουρούτογλου

Όχι, δεν είναι νωρίς. Όταν μιλάμε για το Glastonbury οι bookers αλλά και το κοινό είναι πάντα σε ετοιμότητα από τη στιγμή μάλιστα που οι υπεύθυνοι είχαν πριν λίγες μήνες αποκαλύψει ότι γνώριζαν από νωρίς ποια θα είναι τα ονόματα που θα ανέβουν στη σκηνή του μεγαλύτερου φεστιβάλ στον κόσμο αυτό το καλοκαίρι. 

Ώρα λοιπόν για τις πρώτες προβλέψεις με το όνομα του Chris Martin και της παρέας του να είναι αυτό που παίζει πιο έντονα. Τα γραφεία στοιχημάτων δίνουν στους Goldplay πιθανότητες 4/1 λαμβάνοντας υπόψιν τους ότι το συγκρότημα είχε ξαναεμφανιστεί στο Glastonbury το 2011. Το γεγονός όμως ότι το γκρουπ έχει ήδη νέο υλικό και σκοπεύει να επιστρέψει σύντομα με νέο δίσκο κάνει τις μετοχές του να ανεβαίνουν σημαντικά.

Εκτός από τους Goldplay μεγάλες πιθανότητες δίνουν και στην Adele, στους Foo Fighters, oι οποίοι έχασαν πέρυσι το φεστιβάλ στο παρά ένα εξαιτίας του τραυματισμού του Dave Grohl αλλά και στους Blur. 

To Glastonbury θα γίνει από τις 22 έως τις 26 Ιουνίου του 2016 και τα εισιτήρια θα βγουν στο ίντερνετ από αύριο. Τρέξτε!

{youtube}VPRjCeoBqrI{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured