Αναστασία Τουρούτογλου

Όταν είσαι ένα σημαντικό συγκρότημα η λογική (και η ιστορία) λέει ότι θα επηρεάσεις πολύ κόσμο. Ίσως μάλιστα επηρεάσεις και ορισμένους που δεν θα ήθελες να έχεις επηρεάσει.

Αυτά είναι τα προβλήματα στον κόσμο των Rage Against The Machine που δεν ακούστηκαν πρόσφατα ιδιαίτερα χαρούμενοι για το γεγονός ότι οι Limp Bizkit στους κατατάσσουν στις βασικές τους επιρροές. 

Ο Fred Durst είχε μιλήσει στο παρελθόν για το πόσο πολύ λάτρεψε την μουσική των Rage Against The Machine κάτι που επιβεβαιώνεται εύκολα αν σκεφτεί κανείς πόσες φορές έχουν διασκευάσει σε κάποιο λάιβ τους το "Killing In The Name". Την ίδια στιγμή παρά τα χρόνια που έχουν περάσει οι Limp Bizkit φαίνεται να συνεχίζουν να διατηρούν την ίδια αμείωτη αγάπη για τα ινδάλματα τους κι έτσι σε μία συναυλία τους στη Νέα Υόρκη αφιέρωσαν ένα τραγούδι στο «rap-rock συγκρότημα χάρη στο οποίο ξεκίνησε όλο αυτό».

Και κάπου εδώ αρχίζει το καλό. Ο μπασίστας των Rage Against The Machine, Τim Commerford, στα πλαίσια συνέντευξης του στο περιοδικό Rolling Stone σχολίαζε το παραπάνω περιστατικό λέγοντας ότι «τα αισθήματα θαυμασμού δεν είναι αμοιβαία». Και συμπλήρωσε ότι θα ήθελε να ζητήσει συγνώμη από τον κόσμο για τους Limp Bizkit καθώς όπως είπε «νιώθει πολύ άσχημα που κάποτε ενέπνευσε αυτή την μαλακία».Αν είσαι ο Durst αυτό πρέπει να πόνεσε. 

{youtube}bWXazVhlyxQ{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured