Αναστασία Τουρούτογλου

Τελικά η Taylor Swift είναι παντού; Την κρυφογουστάρουν όλοι οι καλλιτέχνες αλλά δεν έχουν και το θάρρος της γνώμης τους να το υποστηρίξουν μέχρι τέλους; 

Ο Father John Misty διασκεύασε προχθές δύο τραγούδια της Taylor, το "Welcome To New York" και το "Blank Space" και τα ανέβασε στην σελίδα του στο soundcloud. Το πρώην μέλος των Fleet Foxes έπαιξε τα τραγούδια σε στιλ...Velvet Underground και τα μοιράστηκε με τους fans στο διαδίκτυο μόνο που μάλλον βαθιά μέσα του αισθανόταν τύψεις. 

Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να εξηγήσουμε το πώς γίνεται να είδε το ίδιο βράδυ στο όνειρο του τον Lou Reed να του ζητάει να τα κατεβάσει! Kαι, εντάξει, Lou είναι αυτός δεν μπορείς να του πεις και όχι. 

Σύμφωνα με τον Misty ο Reed στο όνειρο ήταν ψιλοέξαλλος και του είπε «Κατέβασε αυτά τα κομμάτια από κει πέρα, μην παίζεις με τους νεκρούς»! Τι πιθανότητες δίνετε να μας τρολάρει;

Για την ιστορία να πούμε ότι και ο Ryan Adams έκανε κάτι αντίστοιχο, δηλαδή διασκεύασε Taylor αλλά αυτός αντί για τον ήχο των Velvet Underground προτίμησε αυτόν τον Bruce Springsteen και ευτυχώς σε αυτουνού το όνειρο δεν ήρθε κανείς. Ίσως γιατί ο Springsteen ζει, ίσως πάλι γιατί το Αφεντικό αδιαφορεί για τέτοια πράγματα. 

{youtube}e-ORhEE9VVg{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured