Αναστασία Τουρούτογλου

Tην πρόθεση τους να αλλάξουν τελικά το όνομα τους ανακοίνωσαν οι Viet Cong με ένα μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. 

Εδώ και καιρό το συγκρότημα δέχεται κριτική για την επιλογή του ονόματος του που φαίνεται να ενοχλεί κατά κάποιον τρόπο ένα μέρος του κοινού - ιδίως όσων που έχουν ιδιαίτερους δεσμούς ή έστω ειδική αδυναμία στο Βιετνάμ.

Το συγκρότημα λοιπόν στην επιστολή του αναφέρει πως «Η τέχνη και η μουσική είναι μέσα δημιουργικής έκφρασης. Παρόλα αυτά το συγκρότημα μας δεν είναι αυτοσκοπός μας και δεν θέλουν να δώσουμε κάποια μάχη γι αυτό. Δεν είναι αυτός ο στόχος της μπάντας μας.».

Στη συνέχεια ξεκαθάρισαν ότι σχεδιάζουν να αλλάξουν άμεσα το όνομα του γκρουπ, πριν την κυκλοφορία δηλαδή του δεύτερου δίσκου τους ώστε να υπάρχει πλέον στο εξώφυλλο η νέα τους ονομασία. 

Μόνο που υπάρχει ένα μικρό προβληματάκι. Τα παιδιά δεν έχουν βρει ακόμα πώς θέλουν να λέγονται. «Δεν ξέρουμε ακόμα ποιο θα είναι το νέο όνομα του συγκροτήματος. Βιαστήκαμε να επιλέξουμε το προηγούμενο και δεν θα κάνουμε το ίδιο και τώρα.» Τέλος δήλωσαν πως ξέρουν ότι δεν περίμεναν ποτέ το να καταφέρουν να συγκεντρώσουν τόσο μεγάλο ενδιαφέρον από το κοινό πάνω τους και ότι το μόνο που θέλουν είναι να επιστρέψουν σε αυτό που ξέρουν καλύτερα: στο να παίζουν μουσική.

{youtube}hdMz7BUtOvk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured