Αναστασία Τουρούτογλου

Η ακτιβιστική δράση του Elton John για τα δικαιώματα της LGBT κοινότητας είναι γνωστή. Από την άλλη έχουμε τη στάση του Προέδρου της Ρωσίας, Βλαντιμίρ Πούτιν, ο οποίος απλώς δείχνει να αδυνατεί να καταλάβει πώς γίνεται ένας άνδρας να είναι ομοφυλόφιλος. 

Τι θα μπορούσαν να πουν λοιπόν αυτοί οι δύο άνθρωποι μεταξύ τους;

Κι όμως ο Putin φαίνεται να πιστεύει ότι έχουν να συζητήσουν πολλά, καθώς προχθές το βράδυ ο διάσημος μουσικός αποκάλυψε στο Instagram πως δέχθηκε τηλεφώνημα από τον Ρώσο Πρόεδρο και κλήθηκε επισήμως να μεταβεί στο Κρεμλίνο, ως προσκεκλημένος για μια συζήτηση πάνω στην ομοφυλοφιλία.  

Όπως ήταν φυσικό, οι περισσότεροι σκέφθηκαν ότι το post δεν ήταν τίποτα περισσότερο από ένα αστείο. Όμως ο μάνατζερ του Elton John επιβεβαίωσε χθες το απόγευμα πως το τηλεφώνημα όντως έγινε και η πρόταση ήταν επίσημη. 

Το τηλεφώνημα αυτό έρχεται λίγες ημέρες μετά τη συνάντηση του Elton John με τον Πρόεδρο της Ουκρανίας Petro Poroshenko, κατά τη διάρκεια ενός φόρουμ στο Κίεβο, όπου τον κάλεσε να είναι περισσότερο δεκτικός στους ανθρώπους της LGBT κοινότητας. Την επόμενη ημέρα, ο John δήλωσε στο BBC ότι θα επιθυμούσε να έχει μια συνομιλία και με τον Πούτιν, για την αντίστοιχη στάση της Ρωσίας απέναντι στα δικαιώματα των ομοφυλοφίλων. Απ' ότι φαίνεται, το αίτημά του εισακούστηκε. 

Αν μη τι άλλο θα έχει ενδιαφέρον.

{youtube}4CiyKeSnSxk{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured