Αναστασία Τουρούτογλου

 

Για το The Wall των Pink Floyd, όση και ό,τι μουσική κι αν ακούτε, οι συστάσεις οπωσδήποτε περιττεύουν: είναι ένα από τα πλέον συζητημένα άλμπουμ στην ιστορία του rock 'n' roll, την παγκόσμια επιτυχία του "Another Brick On The Wall" δεν κατάφερε να τη φρενάρει ούτε ο «πυρετός» του punk, ενώ οι φιγούρες της συνοδευτικής ταινίας κινουμένων σχεδίων έγιναν κομμάτι της ποπ κουλτούρας.

Από το 1979 μέχρι σήμερα –ακόμα δηλαδή και όταν έφυγε από τους Pink Floyd– ο ιθύνων νους πίσω από το The Wall, ο Roger Waters, δεν έχει πάψει να αναβιώνει την εμβληματική παράσταση στις παγκόσμιες περιοδείες του, στα πλαίσια των οποίων την έφερε και στην Αθήνα το 2013. Κάθε φορά, βέβαια, εμπλουτίζοντάς τη με καινούρια νούμερα, για να κρατιέται και το ενδιαφέρον του κοινού.

Στις φετινές λοιπόν Νύχτες Πρεμιέρας, καταφτάνει η κινηματογραφική εκδοχή του The Wall, την οποία συν-σκηνοθέτησαν ο ίδιος ο Waters με τον Sean Evans, με βάση footage της διηπειρωτικής περιοδείας του 2013 (για να δούμε, θα έχει και Αθήνα;). Θα τη δούμε μάλιστα σε ταυτόχρονη παγκόσμια προβολή, με αγγλικούς υπότιτλους, στον κινηματογράφο ΔΑΝΑΟ (Κηφησίας 109, πλησιέστερο μετρό: Πανόρμου). Γενική είσοδος, στα 9 ευρώ.

Μείνετε συντονισμένοι στο Avopolis και τις υπόλοιπες μέρες, για περισσότερες αποκλειστικές ανακοινώσεις σχετικά με το τι άλλο μουσικό θα δούμε φέτος στις Νύχτες Πρεμιέρας, πάντοτε σε συνεργασία μαζί τους!

{youtube}ZuPyeCX7Fgg{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured