Αναστασία Τουρούτογλου

 

Τον Tommy Stinson μάλλον το indie κοινό τον ξέρει περισσότερο από τη θητεία του στους Replacements, με τους οποίους και ξαναπαίζει αυτόν τον καιρό. Όμως από το 1998, είναι επίσης και μπασίστας στους Guns N' Roses. Η κατάσταση των οποίων παραμένει μεγάλο μυστήριο για τους πολυάριθμους fans τους ανά τον κόσμο, μετά την αποχώρηση του DJ Ashba και του Ron "Bumblefoot" Thal και τις φήμες ότι ο Axl Rose τα έχει ξαναβρεί με τον Slash.

Παρότι ο ντράμερ Frank Ferrer θεωρεί ότι όλα είναι ΟΚ στη μπάντα, ο Stinson παραδέχτηκε ότι ακόμα κι εκείνος βρίσκεται στα χαμένα για το πώς έχουν τα πράγματα αυτή τη στιγμή με τους Guns N' Roses. Μιλώντας στην εφημερίδα της Μινεσότα Star Tribune, ο έμπειρος Αμερικάνος μουσικός είπε πως «πραγματικά, δεν έχω την παραμικρή ιδέα», τονίζοντας ότι δεν έχει βγάλει άκρη κάθε φορά που έχει ρωτήσει πού πάει η μπάντα από εδώ και στο εξής, χωρίς τους δύο κιθαρίστες της.

Σε περίπτωση πάντως που το όλο κόλπο τελειώσει και για εκείνον, ο Stinson δεν έχει πρόβλημα: «ο Rose ήταν πάντα καλός μαζί μου», είπε. Και πρόσθεσε πως πέρασε πολύ ωραία όλα αυτά τα χρόνια με τους Guns N' Roses.

{youtube}dpmAY059TTY{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured