Αναστασία Τουρούτογλου

Μία εικόνα που φωτογραφίζει συνομιλίες από το WhatsApp κάνει από εχθές τον γύρο του διαδικτύου με τη Katy Perry να φαίνεται πως αποκαλεί έναν άγνωστο «μουνί» (cunt δηλαδή στα Αγγλικά). 

Όλα ξεκίνησαν στην αρχή της εβδομάδας όταν ένα βίντεο από συναυλία της Katy ανέβηκε στο ίντερνετ. Σε αυτό την βλέπουμε να αρπάζει το κινητό μιας κοπέλας από το κοινό και να διαβάζει τα μηνύματα της. Μόνο υπήρξε ένα μικρό προβληματάκι γιατί ένα από τα μηνύματα που διάβασε δεν της άρεσε καθόλου. Το αγόρι της συγκεκριμένης κοπέλας ειρωνεύονται την Perry, γράφοντας ότι «δεν μπορεί καν να τραγουδήσει». 

Ποιος την είδε λοιπόν και δεν την φοβήθηκε. Η Katy τράβηξε μία selfie με το κινητό της θαυμάστριας της και έστειλε η ίδια απάντηση στον τύπο γράφοντας του «Σίγουρα νόμιζες ότι δεν θα έβλεπα ποτέ αυτή τη συνομιλία, πιθήκι χωρίς πέος. Δεν έχεις αρχίδια. Μουνί». 

Μία φωτογραφία από τη συνομιλία κυκλοφόρησε λοιπόν στο διαδίκτυο με την Perry να αρνείται όμως ότι έγραψε ποτέ κάτι τέτοιο. Συγκεκριμένα δήλωσε ότι δεν θα έλεγε ποτέ την λέξη «μουνί». Ενώ όλα τα άλλα ήταν κόσμια.

Τελικά ένας θαυμαστής της παραδέχθηκε ότι έφτιαξε με photoshop την συνομιλία για πλάκα και την ανέβασε ο ίδιος στο ίντερνετ.

{youtube}7RMQksXpQSk{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured