Αναστασία Τουρούτογλου

Μπορεί η ιδέα του να είσαι παιδί ενός πλούσιου και υπερβολικά διάσημου να φαντάζει από απόσταση κάτι το πολύ ελκυστικό η ιστορία όμως έχει αποδείξει ότι στους ανθρώπους που πράγματι συμβαίνει το βάρος είναι πολύ μεγαλύτερο απ' όσο μπορούμε να φανταστούμε. Και ο Sean Lennon, ο γιος που απέκτησε ο John Lennon με την Yoko Ono το 1975, δεν αποτελεί εξαίρεση.

Ο γιος του μεγάλου Σκαθαριού μίλησε πρόσφατα στην Guardian και δήλωσε πως ό,τι κι αν κάνει ο κόσμος τον αντιμετωπίζει πάντα σαν το κακομαθημένο παιδί του Lennon και της Ono.

Ο Sean Lennon που ως γνωστός είναι επίσης μουσικός και έχει δουλέψει με πολλά μουσικά σχήματα κατά καιρούς αποκάλυψε επίσης ότι οι άλλοι έχουν «μη ρεαλιστικές προσδοκίες από εμένα επειδή είμαι απόγονος ενός Beatle». Πάντως ο ίδιος λέει ότι το έχει πάρει πια απόφαση πως τα πράγματα θα είναι για πάντα έτσι και προσπαθεί να κάνει ό,τι είναι να κάνει χωρίς να τον επηρεάζει το επίθετο που φέρει.

Παρ'όλα αυτά αποκάλυψε και την ιδέα του να αρχίσει να κυκλοφορεί δουλειές με ψευδώνυμο ώστε να μπορέσει να δει την πραγματική αντίδραση των ανθρώπων σε αυτά που κάνει, προσθέτοντας όμως ότι κάτι τέτοιο ίσως να ήταν έλλειψη σεβασμού στον πατέρα του για τον οποίο δηλώνει πάρα πολύ περήφανος. «Είμαι περήφανος που είμαι αυτός που είμαι. Δεν θέλω να κρύβομαι». 

{youtube}_4dYJ4NFE44{/youtube} 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured