Αναστασία Τουρούτογλου

Να και μία φορά που η Νicki Minaj βγήκε από τα ρούχα της αλλά όχι...κυριολεκτικά.

Η τραγουδίστρια του "Anacoda" έγινε έξαλλη κατά την διάρκεια εμφάνισης της στην Καλιφόρνια την Παρασκευή που μας πέρασε όταν άτομα από μέλη του προσωπικού ασφαλείας χρησιμοποίησαν σπρέι πιπεριού εναντίον του κοινού.

Η συναυλία δόθηκε στα πλαίσια της περιοδείας της Minaj με τίτλο Τhe Print Pink Tour και κάπου στα μισά του live ξέσπασε ένας μεγάλος καυγάς για λόγους οι οποίο ακόμα παραμένουν αδιευκρίνιστοι. Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες είναι πιθανό όλα να ξεκίνησαν όταν ένας νεαρός μίλησε προσβλητικά σε ένα από τα μέλη του προσωπικού ασφαλείας. Την ίδια στιγμή κάποιοι άλλοι υποστηρίζουν ότι η φασαρία άρχισε λόγω της πολυκοσμίας αλλά και επειδή κάποιοι θαυμαστές της Nicki προσπαθούσαν επίμονα να ανέβουν στη σκηνή.

Εντελώς ξαφνικά επικράτησε το απόλυτο χάος με αποτέλεσμα η ασφάλεια να επιτεθεί σε άτομα από το κοινό με σπρέι πιπεριού προκειμένου να καταφέρει να ελέγξει την κατάσταση. 

Η Minaj που παρακολουθούσε έντρομη τα γεγονότα από τη σκηνή μόλις παρατήρησε τα σπρέι άρχισε να τους φωνάζει από τα μικρόφωνα να τα αφήσουν κάτω αλλά χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα...

{youtube}LDZX4ooRsWs{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured