Αναστασία Τουρούτογλου

 

Βαθιά στις μνήμες και στις μουσικές του ρίζες φαίνεται διατεθειμένος να πάει ο Don Henley, δουλεύοντας το νέο του άλμπουμ Cass County, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 25 Σεπτεμβρίου, κινούμενο σε ρυθμούς country.

Στον δίσκο θα συμμετέχουν ο Mick Jagger, η Dolly Parton, ο Merle Haggard, η Martina McBride και η Miranda Lambert και λίγες μέρες πριν δόθηκε στη δημοσιότητα το κομμάτι που ο Henley διάλεξε να τραγουδήσει με τη δεύτερη: είναι μια διασκευή στο "When I Stop Dreaming" των Louvin Brothers, το οποίο ο Henley θυμάται να ακούει ως μικρό παιδί στα μέσα της δεκαετίας του 1950, όταν και ήταν top-10 country επιτυχία.

Η επιλογή της Dolly Parton δεν ήταν τυχαία, αφού το έλεγε παλιά ντουέτο με τον Porter Wagoner, ενώ έκανε και δεύτερα φωνητικά στην Emmylou Harris, όταν το διασκεύασε στα 1977. 

«Κάναμε δύο ή τρία takes με τη Dolly», σχολίασε ο Henley: «το είπε μία φορά και μου λέει το ξέρω αυτό το τραγούδι, αλλά πρέπει να πάω ψηλά και να το πω. Το 'πε και το 'κανε... Τι φωνή έχει ρε παιδί μου αυτό το κορίτσι!».

{youtube}-V4tsoOukm0{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured