Αναστασία Τουρούτογλου

 

Η κόντρα ανάμεσα στους θαυμαστές των Beatles και τους θαυμαστές των Rolling Stones έχει υπάρξει θρυλική. Είμαστε όμως κι εμείς που πάντα δυσκολευόμασταν να διαλέξουμε ανάμεσά τους. 

Και μετά από χρόνια που αυτή η κοινή αγάπη χωρίς όρια καλά κρατούσε έρχεται ο (πάντα υπέροχος) Keith Richards να μας στείλει αδιάβαστους. Κι αυτό γιατί ο κιθαρίστας των Rolling Stones έκανε μία δήλωση που μόνο ως διάθεση για πρόκληση θα μπορούσε να ερμηνευτεί και να δικαιολογηθεί. 

Ο Richards ούτε λίγο ούτε πολύ είπε ότι κατά τη γνώμη του ο δίσκος των Beatles Sgt. Pepper's Lonely Hearts Club Band, o oποίος θεωρείται από τους πάντες κλασικός και αριστούργημα δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένα «σκουπίδι». 

Όλα αυτά ειπώθηκαν στο περιοδικό Esquire, όπου ο Κeith έδωσε μεταξύ άλλων και την εξήγηση για το γεγονός ότι οι Beatles δεν κατάφεραν να εξελιχθούν όσο θα μπορούσαν ρίχνοντας το φταίξιμο στην τεράστια επιτυχία τους αλλά και στις μανιασμένες θαυμάστριες που ούρλιαζαν στις συναυλίες τους με αποτέλεσμα «να τους ξεκάνουν εντελώς».

Και πώς να κρατήσεις τώρα κακία στον Keith Richards; Πώς;

{youtube}P-Q9D4dcYng{/youtube}

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured