Αναστασία Τουρούτογλου

 

Το παλτό που φορούσε ο Ringo Starr στην ταινία των Beatles "Ηelp" πουλήθηκε πριν από λίγες ημέρες σε δημοπρασία έναντι 30 χιλιάδων δολαρίων. 

Για την ακρίβεια το γνωστό και χαρακτηριστικό μαύρο, μάλλινο παλτό έπιασε την τιμή των 29 χιλιάδων και 900 δολαρίων σε μία δημοπρασία που έλαβε χώρα στη Βοστόνη για λογαριασμό ενός μεγάλο συλλέκτη με βάση το Rhode Island των Ηνωμένων Πολιτειών. 

Πάντως στη συγκεκριμένη δημοπρασία δεν πουλήθηκε μόνο το διάσημο παλτό του Ringo αλλά κι αρκετά ακόμη αντικείμενα διάσημων μουσικών όπως μία κιθάρα του Johnny Ramone, ένας υπογεγραμμένος δίσκος του Jimi Hendrix, ένα αυτόγραφο της Janis Joplin και ένα συμβόλαιο με την υπογραφή του Jim Morrison. 

Για την ιστορία να πούμε ότι o Ringo είχε τα γενέθλιά του στις αρχές του μήνα και o Paul McCartney αλλά και η Yoko Οno του έστειλαν ευχές δημόσια μέσω social media. Συγκεκριμένα η Yoko έγραψε στο Twitter «Χρόνια πολλά Ringo και πολλά περισσότερα. Ας μετρήσουμε όλοι τους πολλούς τρόπους που σε αγαπάμε. Μια παλιά σου γνώριμος, Yoko».

{youtube}eF1vADFBal0{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured