Αναστασία Τουρούτογλου

Μία συναυλία στην Ιντιάνα των Ηνωμένων Πολιτειών έδωσε προχθές το βράδυ o Chief Keef μόνο που κράτησε πολύ λίγο και συγκεκριμένα ένα μόλις τραγούδι. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. 

Ο Keef συμμετείχε στο line up του Craze Fest στο Hammond της Ιντιάνα με σκοπό να βοηθήσει ώστε να μαζευτούν χρήματα για την οικογένεια του 13χρονου Dillan Harris που σκοτώθηκε νωρίτερα αυτό τον μήνα από έναν αφηνιασμένο οδηγό αυτοκινήτου ο οποίος έπεσε πάνω του ενώ το καροτσάκι του βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. Πρόκειται για τον 21χρονο Antoine Watkins που φαίνεται μπλεγμένος και στη δολοφονία του συνεργάτη του Keff, Marvin Karr, ο οποίος σκοτώθηκε νωρίτερα την ίδια μέρα. 

Την συναυλία παρακολουθούσαν 2000 άνθρωποι ενώ από τη σκηνή πέρασαν οι Lil Bibby, Jacqueese, Tink και Riff Raff πριν έρθει η ώρα του Keep ο οποίος εμφανίστηκε μέσω ολογράμματος από το σπίτι του στο Beverly Hills αφού δεν του επιτρεπόταν η πρόσβαση στην πολιτεία λόγω μπλεξίματος με το νόμο. 

Ο νόμος όμως φαίνεται πως όταν εννοεί ότι απαγορεύει την πρόσβαση εννοεί ότι απαγορεύεται η... πρόσβαση και στο ολόγραμμα σου όποτε ο Keep πρόλαβε να πει μόλις ένα τραγούδι καθώς η αστυνομία μπήκε στον χώρο και τον έβγαλε από τη πρίζα. 

Η εταιρία που βοήθησε στο όλο εγχείρημα του ολογράμματος εξέδωσε επιστολή έντονης διαμαρτυρίας κατά των Αρχών λέγοντας ότι κάποιοι άνθρωποι προσπαθούν να βοηθήσουν τόσο άλλους ανθρώπους όσο και στην καταπολέμηση της βίας αλλά δεν τους επιτρέπεται.

{youtube}Vl08UeHfnTA{/youtube}

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured